ER DU KLOAKMESTER?

Hos Kloakmester-pris er vi altid på jagt efter, at samarbejde med professionelle og autoriserede kloakmestre. Så hvis du har plads til flere kunder, og besidder den ekspertise og viden der skal til for, at hjælpe kunderne helt til måls med opgaverne, så kan du tilmelde dig vores service helt gratis.

Kom i kontakt med kunder over hele Sjælland

Hos Kloakmester-pris stræber vi efter, at sætte vores netværk af kloakmestre sammen med kunder over hele Sjælland. Vores hovedmål er, at levere gode projekter til vores kloakmestre og ikke mindst et perfekt udført projekt til kunderne.

Vores platform fungerer således, at vi er videreformidler mellem kunden, der har en opgave, som skal udføres og den kloakmester, som har den rette ekspertise og erfaring til den pågældende opgave.

Når en kunde sender en forespørgsel til os, sender vi straks opgaven videre ud til vores kloakmestre. Derefter giver de deres bedste bud og pris på at løse opgaven. Derefter bliver de bedste tilbud videresendt til kunden, og kontakten herfra foregår mellem kunden og dig som kloakmester.

Her hos Kloakmester-pris ligger vi stor vægt på kun at alliere os med de mest kompetente og autoriserede kloakmestre, som stræber efter at levere et perfekt resultat. For at blive en del af Kloakmester-pris ser vi også meget gerne, at du er medlem af en garantiordning, og har en masse erfaring i bagagen. Vores kloakmestre er de bedste kloakmestre i branchen.

Vi søger kloakmestre med ekspertise indenfor:

 
Hvis du er ekspert indenfor et eller flere af disse områder, hører vi med glæde fra dig, så du kan komme ind i vores database og være med til at hjælpe vores mange kunder med, at få løst deres opgaverne til perfektion. 

Udfyld formularen i dag og bliv en af vores mange glade leverandører.

Vil du som mange andre kloakmestre være en del af fællesskabet og modtage henvendelser fra vores kunder? Udfyld formularen nedenfor i dag, så kontakter vi dig snarest muligt.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 4 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud